Misanoba látogatott a csonka mezőny

A sok hiányzó ellenére is vérre menő csatát vívtak a győzelemért és a helyezésekért a megjelent versenyzők a Misano-i versenypályán.

Misanoban már rendeztek futamot a BSRL Abarth 500 első szezonjában , igaz akkor a páylát fordított menetiránnyal használták , ami egész érdekes volt akkor. Azon a fordulón Gombár Gábor mesterhármast ért el és a szezon végén háromszoros BSRL bajnok lett.

No de ennyit a történelemről , nézzük hogy alakult a 3. szezon 3. fordulójának időmérője és versenyei. Az időmérőn abszolút körrekroddal Szabó Krisztián szerezte meg a Pole-t , 2. helyen Demeter Ádám , míg a 3. helyen Cséplő Máté végzett.

Az első futamon végig csatáztak az élmenők , Szabó tudott picit ellépni , ám miután Cséplő meg tudta előzni Demeter Ádámot és el tudott lépni tőle , kezdte utolérni Krisztiánt. A Futam utolsó 5 percére nyíltá vált a küzdelem , Szabó hatalmas tempója az elején nem volt kifizetődő , mivel így elkoptatta az első kerekeit szinte teljesen. Cséplő kivárt egészen az utolsó kör utolsó előtti kanyarjáig , amikor is megelőzte Krisztiánt és ezzel megnyerte az első futamot.

Képgaléria az 1. futamról:

A második futamon Csáki Péter indulhatott elsőként mellőle a BSRL újonc Rigo Patrik várhatta a startot. A rajt aránylag mindenkinek jól sikerült, de az első kanyarban még is volt némi felfordulás. A 2. körben már Demeter Ádám nagyobbnak mondható előnnyel vezetett , mögötte Szabó folyamatosan közeledni tudott rá , míg Cséplő és Kothencz kicsit leszakadtak. Telt az idő és Szabó elkezdte támadni Demetert akit sikerült megelőzni-e , ekkor már Cséplő volt a 3. A végére csillapodni kezdtek a kedélyek , és Szabó győzelmével zárult a futam , mögötte Cséplő lett a 2. mivel sikerült megelőzni-e Demetert akit még Kothencz is be tudott fogni.

Képgaléri a 2. futamról:

A szezon Enna Pegusaban zárdóik ezen a héten !

Hozzászólások lezárva.