Donington: ART és Signature győzelmek ismét

Doningtonban folytatódott a BSRL F3 4. szezonja , mely előtt nagy elvárásokkal  lendültek akcióba a csapatok! A Kyalamiban két győzelmet szerző Szabó Krisztián és Demeter Ádám uralta a Hotlapsot. 

Az első időmérőn Demeter Ádám bizonyult a legjobbnak , mögötte Borkovits  majd Cséplő Máté várhatta a startot , míg Szabó csak 4. lett. A futamon azonban teljesen felcserélődtek a helyezések ,  végül Szabónak sikerült átlépni Demeter Ádámon és nyerni tudott , míg utóbbi 3. a bajnokságot Kyalami után vezető Kothencz pedig 2. lett.

A 2. időmérőn a szezonban először ART-s autó tudott nyerni Szabó révén , mögötte Demeter és Kothencz fogtak pozíciót.  A versenyen ismét történtek nagy csaták amik a futam közvetítésében láthatóak. Szabó szinte végig vezette a futamot , de önhibájából kiforgott és így Kothencznek sikerült begyűjteni újabb győzelmét Kyalami után , Demeter Ádám kiesett a versenyből így a 3. hely a regnáló korábbi Formula-3as összetett ezüstérmesé Kackstetter Dánielé lett az ART színeiben.

A harmadik futam rajtsorrendjét ismét a fordított rajtrács határozta meg , miszerint Fodor Mihály volt a Pole-ban. A rajt után azonban nem sokkal már Cséplő vezette a mezőnyt aki némi előny kiépítést próbált magának összehozni , azonban mögötte Szabó és Kothencz jöttek fel mint a talajvíz , végül sikerült elmenniük Máté mellett és a sorrend már nem változott a végéig.

A Futamot az NXTV YouTube oldalán visszanézhetitek

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük