• Hamarosan Formula-1 2. Szezon

Már csak matematikai esély maradt…

Raffai Ádám 105 ponttal magabiztosan vezeti a Formula-E bajnokságot a Párizsi dupla fodulós szezonzáró előtt. A bajnokság pontrendszere és minden emberi számítás szerint is , maxiumum 50 pont szerezhető ami azt jelenti ,hogy Ádámnak elég 10 pontot begyűjteni és megszerzi BSRL pályafutása 2. bajnoki címét (1. Formula-3 )!

Megállításában fő riválisa Margl Roland lehet , akinek elkezdtek jönni az eredmények az utóbbi két futamon mindig dobogón végzett , de az egész szezonban nem volt rosszabb 5.nél.

Roland Bajnok ha ; legalább 1 futamot nyer és a másik futamon 2. , Raffai pedig nem szerez 4-nél több pontot…

A másik kihívó Borkovits Bálint lehet , aki a szezon elején mutatott formáját , ha vissza tudja szerezni akkor bizakodhat Raffai dupla nullázásába.

Bálint bajnokha ha; mind a 2 futamot megnyeri , Raffai pedig nem szerez 4-nél több pontot…

A harmadik kihívó pedig Trungel Szabolcs , aki sajnos a szezon elején nem tudott indulni egyéb okok miatt , de aztán megérkezett és meg is szerezte szezonbeli első győzelmét a Monacói E-Prix-n.

Trungel bajnok ha; mind a 2 futamot megnyeri ,
Raffai pedig nem szerez 2-nél több pontot…

A Csapatbajnoki cím sorsa még teljesen nyílt , mivel még 90 pontot gyűjthetnek a versenyzők csapataiknak. A végső győzelemre 3 csapatnak van még esélye Schumacher Motorsport 154 pont, Velon-e Racing 123 pont és a Brawn GP 102 pont.

Hozzászólások lezárva.